Middag på Haiku

I lördags firade vi att mitt pendlande är över, och även att det var min och Kais dag! Det fick bli "ät så mycket du vill" på Haiku Sushi Lounge.Enda stället i Gbg, och Sverige vad jag vet (i alla fall för tillfället) med Kaitenzushi- dvs. sushiställe med rullband. Inte superbra sushi, men en hel del (för Gbg) ovanliga bitar och konceptet är ju trevligt! Har skrivit om kaiten tidigare, också recenserat stället på sushikartan.

Kaitenzushi är väldigt vanligt i Japan, men till skillnad från på Haiku så är det ofta billig sushi som serveras (du kan få en tallrik med två bitar för 7:- på vissa ställen). Men "lågpris"-sushi i Japan är ju ändå så mycket bättre än sushi i Sverige! Det går inte ens att försöka jämföra. Kaitenzushi kallas av vissa för 'kuru kuru sushi' som betyder typ 'sushi go round'. Gulligt!

I alla fall, vi åt en massa på Haiku och det var gott. Men de är lite dåliga på servicen, fick be flera gånger om vegetariskt till Kai trots att han ringt och beställt innan. Hmm, skärpning! Dessutom lite väl mycket konstiga bitar, kom igen med enkla och fräscha smaker! 159:- var ändå ok för sushi + misosoppa.Misosoppa, nigiri, tallrikarna (blev 11 dvs. 22 bitar/ person) Mmmm!
1 Johanna:

skriven

ååååååååååååååååh! vad MUMS det såg ut att vara! Försöker hitta ett sånt där sushiställe i stockholm med kaitenzushi... ser så roligt ut att plocka tallrikar.. Vet du något bra?OJ JISSES, liksom 4 timmar av din dag har ju gått. Förstår att ni firade på riktigt bra! 22 bitar per person, det måste jag försöka klå ! ;)Kraaaam!

2 Johanna:

skriven

Grymma bilder föressten! :)

3 Percy:

skriven

måste klå det där;)

Kommentera här:

Web Analytics