Häger i Kyoto
Denna skönhet stötte vi på vid Kinkaku-ji (gyllene paviljongen) i Kyoto, mars 2010. Det var som på film.. först stod den bara där och såg tjusig ut, sedan hoppade den ner i vattnet och började simma runt. Säkert inövat!

From Tokyo whith Love

Såg just att Maria Ahlgren använt sig av mina bilder i ett blogginlägg om Kimono Fusion. Kolla in hennes blogg här.


Maria, med min numera tummade kopia av 'From Tokyo with Love - Mitt liv i Technicolor'.

HOZEMiddag förra lördagen på HOZE, med Mami och Kai. Sushi av högsta kvalitet! Vi valde (att börja med) 12 bitar, och fick först en varsin maki anpassad för både mig (glutenfri) och Kai (vegetarisk). Vi fick en varsin sort, och de var underbart goda! Kocken valde själv vad vi fick, vilket var en upplevelse men kanske inte passar alla. Nästa gång skulle jag vilja ha lite mer valmöjlighet själv.Tyvärr verkade inte servitören ha så mycket koll, och det tog lång tid innan han tog vår beställning. Tycker tyvärr också att det tog lite väl lång tid för sushin att serveras. Jag vet att det inte är 'snabbmat', men fastän vi åt relativt snabbt var vi ändå där i nästan 2 timmar. Sedan tog riset slut, vilket gjorde att vi inte kunde beställa mer, vilket var väldigt snopet eftersom vi hade bokat dagarna innan..


Får bli ett nytt besök snart och då hoppas jag att det blir ett bättre intryck. Sushin i sig var dock himmelskt god och är utan tvekan den bästa jag provat utanför Japan! Allt, från smak till uppläggning, var väldigt välkomponerat och fastän sushin är något dyrare så är den lätt värd det.

Recension på sushikartan.se finns här.
Web Analytics