Piteå v/s Öland

 

Trött och mycket nöjd efter julfirande och dop av bästa Miller hos min syster i Piteå. Snö som ni ser, men inga massor. Vi hann dock med två dagar i skidbacken och mys inomhus. Nu har vi tagit oss till Löt på Öland där Kais familj har hus. Det blir nyårsfirande här och skumpan är inhandlad! Idag tog vi en tur ut för att leta efter en geocach, sedan fick jag dock krypa ner och vila eftersom jag dragit på mig förkylningen som gick hos familjen i Piteå.

 

Lite skillnad i väder och utseende, Piteå mot Öland. Jag är väldigt nöjd att vi fick lite snö till jul, det lär ju inte hinna komma nån snö tills imorgon. Firade ni jul i snö eller på barmark? Nu blir det te och halstabletter innan läggdags.

 

Godnatt och Gott Nytt År, alla läsare!

1 emma:

skriven

OJ! vilken skillnad på väder minst sagt, vackert på båda ställena! Jag hade gärna med haft snö, men vi fick tack o lov en julafton med solsken och blå himmel! Hoppas att näbben blir snorfri så fort som möjligt! Ha det så fint i morgon!

2 anna:

skriven

ingen snö här :(

Gott nytt år till dig med! ^^

3 Hanna hellbom:

skriven

Hej bästa bloggerskan som finns! :D

jag gjorde ett fan videoklipp och vill jätte gärna veta vad du tycker, snälla? :Ddu och mimmi är så himla duktiga och har super bra bloggar! Mina två favorit bloggerskor<3<3<3 sluta aldrig blogga, kram :DDDD<3här är klippet: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H4zmOJuqfHw

Kommentera här:

Web Analytics