Sushi Yama

På min födelsedag blev det sushi-lunch på Sushi Yama vid kungsportsplatsen.11 bitar för 95:- inkl. misosoppa. Men till skillnad från många sushi-ställen i stan så verkar priserna vara samma även under kvällstid. Vilket gör det mer prisvärt.. men vi var som sagt där under lunchtid. Lokalen var väldigt fräsch men det var ganska få platser, så jag tror att de flesta tar take-away. En ganska stor meny att välja från, många olika rullar och tillbehör/smårätter det finns även ett fåtal varma rätter och nigiri/maki efter säsong, till styckpris. Min favorit- wakame-goma (sjögrässallad med sesamfrö) serverades med de 11 bitarna, super!

Fisken var bra, rullarna lite svår-ätna, eftersom det var så mycket fyllning, men goda. Groddarna som ingick var dock inte goda- smakade gräs (förståeligt) och klor. Blä!

 

Allt som allt så var det god sushi, gjord à la minute. Priserna är ok för kvällen men lite dyra för en lunch, så hit går vi säkerligen igen, men då under kvällstid. (Sushi Yama finns även i Stockholm och på centralstationen i Uppsala)

 Min recension på sushikartan.se kan ni läsa här.
1 emma:

skriven

tjusiga matbilder!

Kommentera här:

Web Analytics