Körsbärsblom


Det blev ingen sakura i år, som ni vet. Men utanför vår port står fina körsbärsträd som nu är i full blom, så jag bjuder på en bild hemifrån istället.

Här är det nästan försommarvärme och solen skiner in i köket, så jag får svårt att koncentrera mig på uppsatsen.. Hoppas ni får en fin Valborg!

Det händer grejer

Igår kom jag tillbaka hem från Nkpg, tog en snabb tur dit efter Öland och hann umgås med nära och kära! Idag och 10 dagar framåt blir det uppsats-spurt och nja.. jag är väl inte så peppad direkt.

Bloggen blir inte högprioriterad under den kommande veckan, ska såklart försöka klämma in ett par inlägg om något intressant, men då vet ni i alla fall att jag inte glömt bloggen. Till helgen är det valborg och vi beger oss troligtvis för att se på cortégen, som vanligt.*Sumobrottning, western-style, på "den stora äggröran i Runsten" som vi besökte på påskafton (inte vi som brottas dock, det vara bara barn). En bra liknelse för hur det känns med uppsatsen för tillfället (notera att jag då är den i röd mawashi, dvs. bältet, som mosas!)
Web Analytics