Det regnar i Tokyo

Jo, det regnar här.. och det gjorde det igår också. "Heavy rain" enligt väderleksrapporten, och ja.. det kan man nog säga att det är. Igår hade vi dock inget paraply och J har ingen luva på sin nya jacka, det gick sådär när vi gick omkring i harajuku och letade efter en nyöppnad Laundry-shop. J såg ut som en dränkt katt, men det gick. Igår hade vi också 'stora provet', vilket gick bra, tror vi..

Idag tog vi oss till Ikea för att shoppa lite småpresenter till våra respektive värdfamiljer. Vi ska nämligen bo hos en varsin japansk familj till helgen (man kunde ju bo hela vistelsen, men vi ville ju gärna bo ihop och tror ändå inte att nån familj skulle vilja ha en vegetarian och en annan familj en glutenallergiker). Det var lite svårt att hitta en familj till J dock, men nu är det klart och på lördag far vi och träffar dem. Det blev en del shopping på köpcentrumet bredvid Ikea, en del presenter och lite annat kul.

Imorgon ska vi ut och äta med våra vänner, det är ju bara två veckor tills vi far hem.. känns väldigt konstigt!

Bjuder på en sakura-bild från kejserliga trädgården i Kyoto. Vi hade nog ganska tur med vädret där när vi tänker efter.//Johanna & Kai
1 syster:

skriven

vilken fantastisk bild!!! tänk att vi inte träffats på 4 snart fem månader!!!!!!! puss

2 Helena:

skriven

J'adore!!! Jag vill ha! Underbart körsbärsträd!

3 Mammi:

skriven

Så vackert.... hoppas att ni har det bra i era japanska familjer... väntar med spänning på att få läsa och se...Kram mammi

4 Foki:

skriven

Svar: Hejsan!Vad kul att du studerat här i 3 månader. Det är ju samma sak som jag funderar på att göra! :) Du får gärna berätta hur ni gick till väga. Vilken skola och vad totalkostnaden ligger på.Det skulle jag uppskatta!Hehe, jasså du var också i Shunjuku Goyen idag. ^^ Vacker park må jag säga!

Kommentera här:

Web Analytics