Sushi kanske?

Sushi-suget börjar komma tillbaka. Inte för att jag föråt mig på sushi i Tokyo (det går nog inte), det har mer varit att jag inte varit alls sugen på 'svensk' sushi. Men nu börjar jag bli lite sugen igen och det hjälpte inte att jag började surfa runt och kolla upp sushiställen här i Göteborg. Finns ju en massa man faktiskt inte provat som också verkar helt ok. Får dock bli när jag kommit hem från syster i Piteå eftersom jag vet att det blir en del sushi däruppe. mmm..*

Till Kai

Om jag hade pengarna (3 miljoner dollar) så skulle jag fixa detta till Kai.En hemmabio som är inspirerad av Star Trek. Grymt snygg, men frågan är om man skulle kunna se nån annan film/serie än just Star Trek här. Funkar det med komedi liksom? Info om 'bygget' finns här. (bilden är inte min)

Nytt sommarjobb?

Ne, inte i år.. men till nästa år ska jag garanterat söka detta jobbet.Denna lilla dam satt på en kulle vid Kinkaku-ji (gyllene paviljongen) och krattade bort barr från mossan. Jepp, det var hennes jobb.* Så, ja tack. Det jobbet vill jag ha nästa år. Man kan ju inte annat än älska Japan.

//Johanna
Web Analytics