Smiley faces

Lyssnar jag just nu på.. http://open.spotify.com/track/1ZZlEyc2PigHM75AHaDAvg
Hoppar runt i läggan, glömmer bort att grannarna nog kan se rakt in.. men men, kanske gör nån glad i alla fall!

Nu till fredagen, intervju på Lush är det som gäller- och jag vill VERKLIGEN jobba där, så jag håller alla tummar och stortår nu..  

Sambon funderar på att dra till Halmstad och 8am sharp:a.. hade varit grymt kul o följa, men liseberg är ju öppet, så jag jobbar. Kolla in http://www.facebook.com/8amsharp och http://www.youtube.com/8amsharp, vi är med i Sommartid (GRYM) och Barkbåts VM.. men missa INTE Free Running Parcour Sverige heller.

Brainstorming, 8am sharp på G..

 

Måste bara lägga in Sommartid, älskar denna!

 

Flash mob

Satt länge igår och tittade på you-tubes utbud av coola flashmob's.. jag blir helt ställd och önskar att man kunde dra ihop nåt sådant själv. Förutom klassiska 'Paris-freeze' så diggar jag Bounce's MJ Tribute


.. och alla efterföjare i olika länder (kolla youtube).

Sovmorgon? Inte då!

Blev väckt av snickaren som ringde kl. 07.13. Han skulle komma och prova våra nya köksluckor, för att se om de passade.. så det var bara att stiga upp. Verkade dock som att själva ommålningen av dem skulle gå snabbt, inom några dagar- tillskillnad från luckorna, som tagit typ 3 veckor. Så nu får vi det förhoppningsvis lite snyggare i köket. Yey!

Deadline för talövning 1 i Japanskan idag.. så jag får ta och träna lite på uttalet sen. Borde också ta mig till stan o lämna tillbaka en kjol (oh, jag skriver om mode typ), köpa strumpor, boka linstillpassning, m.m. Men sen ska man ju hinna tvätta och läsa den där Japanskan- och gärna INNAN vi ska ut och äta vid 18. Sen vet jag att det var något mer... som jag tänkte på igår, men som nu förvunnit- ah! Bättre väder idag dock.. kanske ska ta och gå i till stan, om jag hinner dvs.

Så sugen på lite surre (sushi), men kan inte med att äta ute både luch och middag.. tyvärr. Kanske kan göra det på fredag, innan mitt viktiga möte. Har kollat lite på resor till Piteå, men till och med tåget var dyrt.. så får nog vänta ett tag, sorry. Lite bilder från tjejernas senaste besök.. viktigt att tillägga att det är Stella som fotat mig och Nollan*

 

Stella och massa bubblor från Lush!

 

Jag och Nollan väntar på Sushi.


Web Analytics