Äntligen ledigt.

Imorgon är jag äntligen ledig... har jobbat hårt i många dagar nu, och behöver faktiskt vila upp mig lite. Dagen bjöd på lite fönstershopping, samt lunch på Haiku Sushi Lounge där jag och Kai åt från deras sushi-rullband, vilket var en upplevelse! Väldigt bra att kunna välja exakt vilka bitar man vill och att kunna ta de nygjorda bitarna direkt på bandet när man vill var super! Väldigt positivt att man kunde önska/beställa temaki-sushi eller andra favvo-bitar. Så fort de såg att sambon åt vegetariskt så gjorde de vegetariska maki's till honom. Hade tyvärr inte kameran på mig, så det blev inga bilder. Men lär snart äta där igen, och då ska jag absolut fota!
Hann också med en mysig fika och sedan 4,5 timmars jobb. Nu sitter jag hemma och myser med te och tv, och väntar på att Kai ska komma hem från KARM-middagen(arbetsmarknadsdagar på Kemi/-Chalmers). Får se vad vi hittar på imorgon när vi båda är lediga, men om vädret är fint hoppas jag bl.a på en mysig höst-promenad. Oh, kom just på att vi ska handla.. lite jobbigt, men tycker det är ganska kul!

Godnatt!

Mat och mys i soffan.

Hemma efter en ganska lång dag på jobbet, men det gick faktiskt relativt snabbt! Mörkt och ruggigt ute när jag åkte hemåt, så nu är det skönt att bara hemma och kunna mysa i soffan. Imorgon blir det 10 timmar, kan bli kämpigt.. men kul!

Kai har lagat god mat så nu ska vi äta och kanske se matakuten (ganska dåligt men..) Sen blir det att slappa lite framför tv'n innan det är sovdags.

Evigt provande...

..av produkter. Vet att det skulle bli mycket nytt att testa när jag började jobba, men det är liksom -'hmm, nu har jag tre dusch-grejer och två bad-grejer att testa.. bad någon?' Väldigt kul att få prova på sånt man inte testat innan dock! Sitter nu med inpackning i håret och tänkte dra igenom några av mina tester nu på morgonen.

Såg på 'Love Actually' igår kväll, fick riktiga julkänslor.. Ah! Lite tidigt faktiskt, men det gäller väl att passa på.. blir nog inte mycket snö och vinter här så man får köra på julkänsla när man väl känner den. Hoppas ju på lite snö när jag ska upp till syster i Piteå, men det kanske är tidigt?

Idag blir det en lite längre dag på jobbet, men det ska nog gå bra.. gårdagens tre timmar gick väldigt snabbt! Får se om det blir tid till att lära mig lite kassa m.m.

Vi ses!

Web Analytics