Jul-zushi.

Ja, det var väl inget som egentligen var så juligt med sushin igår.. men det var ju sushi till jul så därav jul-zushi. den bästa sushin äts ju självklart på Kimono här i Norrköping.*Nu börjar det gå upp för mig, att vi snart är i Tokyo.. men känns fortfarande overkligt. Vi har fått CSN-pengarna på kontot och jag läser guideboken för fullt. (Mycket bra julklapp)

Idag blir det bästa China med hela familjen och sedan tar vi bilen till Ingelstad. Hoppas på besök från farmor och farfar och sedan kanske 2012 på filmstaden.

さよなら Sayonara!

Jul, jul och jul.

Nu har jag bara varit ledig och tagit det lugnt under julhelgen. Eftersom det var fullt upp hela veckan innan vi åkte så har jag inte orkat uppdatera här. Jobbade fram till kl.18 dan före (dvs. 23e december) och sen blev det tåget hem till mamma och pappa. Sen har det ätits, ätits och ätits. Mycket mat blir det, speciellt när man slipper köpa och laga så mycket själv.Julafton var trevlig, vi hann med en tur till Hageby och sen kom kusiner och farföräldrarna. Vi spelade det roliga julklappsspelet, Kai fick en lott- men precis som förra året så var det ingen vinst. Själv blev det choklad och duschgelé (som jag dock bytte mot ljus). Fick också en massa fina julklappar, bla. en Japanguide-bok och Tokyokarta samt 12000 yen.

Kai jätteglad, ovetande om att lotten var en nit.

 

Här är det ännu mer snö än det var i Gbg, vilket är mysigt. Mamma och jag har i alla fall hunnit med en julpromenad.

 

 


Kai har rea-fyndat X360 spel och jag en resehårtork (oj vad kul). Nu har vi nyårsplaner och åker till Gbg på onsdag och sedan till Halmstad.

Mamma fyndade ett Playstation 2-spel, Trivial Pursuit så nu är vi allmänbildade så det förslår.

Possibility.

Är vad jag lyssnar på nu, kan inte säga annat än 'ren smärta'.


P.S. Måste låna 4'e boken, så att jag kan dra igenom den igen till jul.

Web Analytics